Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Löpning

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet löpning. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Löpning

  • Det har blivit mer och mer populärt med löpning. Fler och fler svenskar snörar på sig löparskorna och går ut och joggar, både som vardagsmotion och i organiserade lopp som hel- eller halvmaraton.
  • Alla har vi någon gång sprungit efter bussen, och de flesta har nog också testat att jogga litegrann. Men ska man springa långt eller snabbt – eller både och – ska man ha gott om kunskap och träna mycket.
  • Föredrag om löpning bjuder på konkreta verktyg som kan användas för att underlätta löpträningen, som nyttig information om kost, vanor och mentalitet.
  • Vill du börja löpa, går du i löpklubb eller tillhör du en institution eller verksamhet som behöver komma i bättre form? Då kan en föreläsning om löpning vara en bra start på processen.