Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-06

Föreläsare om Kockar

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet kockar. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.

Skicka oss en förfrågan om ämnet

Vi hjälper dig hitta rätt föreläsare, du får snabba svar och alltid kostnadsfri rådgivning.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

eller ring oss

Tfn. 031 38 37 000
Skicka oss en förfrågan om ämnet

Vi hjälper dig hitta rätt föreläsare, du får snabba svar och alltid kostnadsfri rådgivning.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Athenas är Skandinaviens största förmedlare av föreläsningar

Vi har lösningar för alla typer av arranemang – oavsett budget och storlek

Athenas förmedlar årligen flera tusen föreläsningar i Sverige och resten av världen

Vi är lyhörda och hjälper er att hitta rätt föreläsare för just ert arrangemang

Athenas hanterar fler än 100 förfrågningar från både stora och små verksamheter – varje dag

Athenas ser till att ni känner er trygga genom hela bokningsprocesen – från idé till genomförande

Vi sammarbetar med Sveriges mest efterfrågade föreläsare och hjälper er att hitta rätt matchning för ert arrangemang

Alla föreläsare om kockar (4)

Hjälp mig att välja
no-image

Johan Rosenlind och Lotta Fritzdorf

Författarna Johan Rosenlind, som står bakom "Vår tid är nu" och Lotta Fritzdorf talar om hur serien kom att bli den succé den är idag och hur de nu författar thrillers som speglar samhällets ömma punkter.

Johan Rosenlind och Lotta Fritzdorf är paret och den kreativa duon som föreläser om att skriva spänning och drama tillsammans. Johan är upphovsman, skapare och manusförfattare till SVT-Drama:s storsatsning "Vår tid är nu" och tillsammans med...

no-image

Victoria Voss

Forskare inom hållbar och hälsosam mat vid Stockholm Resilience Centre som brinner för miljöfrågor.

Victoria Voss är djur- och naturdyrkaren vars brinnande intresse för miljöfrågor har tagit henne till att bli miljövetare och forskare med fokus på hållbarhet. Hon är numera forskare inom hållbar och hälsosam mat vid Stockholm Resilience...

no-image

Kajsa Bergqvist

Höjdhoppare och uppskattad föredragshållare i ämnen som mål, träning, motivation, prestation och HBTQ frågor.

Kajsa Bergqvist är en av Sveriges mest framgångsrika idrottare genom tiderna. Hon hörde under många år till världseliten och kammade hem kilovis av medaljer. När hon slet av hälsenan 2004 var det många som trodde att hennes karriär var...

no-image

Camilla Rova

Inspiratör inom hälsa och personlig utveckling. Camilla Rova visar enkla medel för att åstadkomma positiv förändring i ditt liv.

Från stressad, trött och överviktig till balanserad livsnjutare. Med personlig erfarenhet och bred kompetens inom ämnet bjuder en Camilla Rova föreläsning på smarta verktyg och inspirerande aha-upplevelser. Hon har hjälpt många att hitta...

Kockar
Kockar
5 av 5 stjärnor

"Vår kontakt på Athenas har varit väldigt tillmötesgående och trevlig och vi har fått all hjälp vi behöver från henne. Vi kommer säkert anlita Athenas vid fler tillfällen."

Kalmar Kommun

Om ämnet: Kockar

  • Kockar lagar mat, precis som de flesta människor gör varje dag. Skillnaden är att kocken typiskt njuter mer av både uppgiften och resultatet!
  • Att vara kock är inte ett lätt jobb, det kan faktiskt vara ganska stressande. Man ska ofta fokusera på många olika arbetsuppgifter samtidigt och om man glömmer bort en av dem så att något bränns eller kallnar kan man behöva göra om det från början.
  • Vi har alla erfarenhet av att ha sett kockar och kockyrket i matprogram på tv, allt från Mat-Tinas lugna, gemytliga framtoning till Gordon Ramsays något mer gormande.
  • Föredrag om kockar tar upp dessa ämnen och fler därtill. Kanske bjuds det också på smakprover?
Fråga om pris och datum