Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-06

Vad kännetecknar ett effektivt ledarskap och hur utövas det på ett framgångsrikt sätt?

StefanSoderfjall

Stefan Söderfjäll

Stefan Söderfjäll är författare, organisationskonsult och Fil. Dr i psykologi med mångårig erfarenhet inom områdena ledarskap, teamarbete och motivation.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Stefan Söderfjäll

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Stefan Söderfjäll har studerat organisations- och socialpsykologi vid Umeå Universitet, grundat Ledarskapscentrum AB och författat flera böcker på temat ledarskap och motivation  Idag är han främst verksam som organisationskonsult via webbportalerna leadforward.se samt teampro.se, där han arbetar med forskning och utveckling inom organisation, grupp och ledarskap.

I drygt två decennier har Stefan Söderfjäll arbetat med att utbilda och träna tusentals ledare från olika verksamheter i att utöva ett bra ledarskap. Han har skrivit ett flertal böcker inom ämnesområdena ledarskap, teamarbete och motivation och hjälpt mängder av grupper inom arbets- och föreningsliv att samarbeta bättre tillsammans. I sin bok “En liten bok om ledarskap” förklarar han begreppet ledarskap och hur det kan utövas på både bättre och sämre sätt. Boken grundar sig i forskning om motivation, mål och ledarskap.

Med forskningsbaserad kunskap som utgångspunkt, föreläser Stefan Söderfjäll om hur vi skapar förutsättningar för en bra arbetsplats där människor kan trivas och mår bra. Ta del av den senaste forskningen på områdena ledarskap, teamarbete och motivation på en föreläsning med Stefan Söderfjäll.

Därför ska du boka en Stefan Söderfjäll föreläsning:

 • Stefan Söderfjälls föreläsningar om ledarskap, teamarbete och motivation genomsyras av den mest vedertagna forskningen inom dessa tre områden.
 • Föreläsningarna innehåller lika delar praktik och teori så att alla kan ta till sig och tillämpa forskningen.
 • Han presenterar komplexa teorier och spännande forskningsrön på ett praktiskt och tydligt sätt.
Visa föreläsningar med Stefan Söderfjäll

  Ledarskap

  • Stefan Söderfjäll föreläser om vad ledarskap innebär och vilken funktion det fyller.
  • Han pratar om vad som kännetecknar ett bra respektive ett dåligt ledarskap och vad man kan göra för att utveckla sitt eget ledarskap.

  Teamarbete

  • I Stefans Söderfjälls föreläsningar om team och teamarbete diskuterar han vad som kännetecknar ett riktigt team.
  • Han ger er även de rätta förutsättningarna för att utveckla samarbete i team och grupper, oavsett om du själv ingår eller leder dem.

  Motivation

  • Vilken betydelse har motivation för vårt välbefinnande och våra prestationer? Vad är det som driver och motiverar oss? I Stefan Söderfjälls föreläsningar om motivation får ni ta del av motivationens ursprung i våra grundläggande fysiska och psykologiska behov.
  • Han föreläser även om hur du kan påverka din och andras motivation och hur ni kan arbeta med mål för att främja den, men lyfter även hur motivationen kan hämmas om målarbete tillämpas på fel sätt.

Referenser

Mycket bra föreläsning som motsvarade beställningen och förväntningarna. Enda nackdelen var att vi hade för lite tid, men det beror på att vi bara köpte 2 timmar.

Maria Lundmark, Kanslichef/ TF generaldirektör

Myndigheten för familjerätt och föräldraskapsstöd (MFoF)

Stefan var lyhörd och kunde anpassa sin föreläsning till våra behov och deltagarnas frågor. Han var också mycket konkret, och det uppskattades!

Lina Hjalmarsson

Sida
Skicka en oförpliktande förfrågan på Stefan Söderfjäll

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Stefan Söderfjäll