Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Svensk historia

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Svensk historia. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Svensk historia

  • Här hittar du föreläsningar om Sveriges historia. Även om Sverige är ett relativt litet land har vi en relativt stor historia med många dramatiska skeenden.
  • Föreläsningarna kan handla om allt från vikingatiden till nutiden, om kungahuset, demokrati, varför våra traditioner, vår politik och våra värderingar ser ut som de gör. Här hittar du föreläsare som kan tala om svensk historia ur många olika perspektiv.
  • Föreläsningarna om svensk historia passar bibliotek, skolor, intresseorganisationer och större verksamheter. De passar med andra ord utmärkt till alla som känner att de vill få en liten påfyllnadsdos av allmänbildning och underhållning!