Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Google

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Google. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Google

  • Google är världens mest populära sökverktyg på nätet och kanske en av de vanligaste hemsidor att hälsa oss välkomna när vi startar upp internet.
  • Google är relativt lätt för gemene man att använda, men hur komplext är systemet bakom kulisserna? Hur fungerar Google egentligen och vilka faktorer är det som spelar in när man gör en sökning? Utifrån vilka parametrar arbetar Google och hur säkerställs det att man finner det man söker efter?
  • Och hur förhåller det sig när man inte själv vill söka på Google, men hittas? Hur gör man så att ens namn, firma, arrangemang eller produkt dyker upp bland de översta resultaten bland träffarna?
  • Föredrag om Google kan handla om dessa ämnen, om sökstrategier, om optimering och mycket annat!