Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Go Slow

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Go Slow. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Go Slow

  • Multitasking och en förmåga att ha “många bollar i luften” ses ofta som goda egenskaper. Risken är dock att arbetet blir färdigt långsammare och att kvaliteten blir sämre än om man hade gjort en sak i taget. “Go Slow” är ett nytt begrepp där man vill öka effektiviteten genom att sakta ner i stället för att snabba på.
  • Föreläsningarna om “Go Slow” kan förklara på djupet hur man kan öka effektiviseringen, minska sjukskrivningar på grund av utbrändhet och i slutändan öka resultaten genom att skruva ner på tempot.
  • Föreläsningarna passar utmärkt för företag och organisationer som vill öka sin effektivitet och få bättre resultat. Det är också en utmärkt investering för alla som vill lära sig hur man tar det lite lugnare och njuter lite mer samtidigt som man får gjort lika mycket som tidigare (eller mer).