Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Förskola

Förskole-perioden var lätt när man själv var i den, men som förälder, syskon, eller anhörig är det en helt annat match! Det är tider att passa, det är kläder som ska vara efter väder, det är frukost på morgonen, och det ständiga problemet att ens lämna huset. Boka en föreläsning med hög igenkänningsfaktor och få mig dig tips och trix hur man hanterar vilje starka barn utan att det blir tjats varje dag. Svårt att välja föreläsare? Ring oss på Athenas så hjälper vi dig hitta rätt till just ditt evenemang!


Om Förskola

  • Förskolan, eller dagis, är till för barn som ännu inte nått skolåldern, d.v.s. barn mellan ca. 1-5 år. Sista året innan grundskolan börjar, när barnen är 6 år, har de istället rätt till plats i förskoleklass, det som tidigare kallades 0:an eller sexårsgrupp.
  • Vårdnadshavare som jobbar eller studerar har rätt till förskola för deras barn, men förskolan innefattas inte av skolplikten. I förskolan går flera barn tillsammans, så förskolan är en tidig upplevelse av social samvaro med andra barn.
  • Vad utmärker en bra förskola? Barnen ska givetvis känna sig trygga och trivas, men kreativ och social stimulans är också viktig för barnen. Hur ser det pedagogiska upplägget för förskolor ut?
  • Föredrag om förskolan ser närmare på förskolemöjligheter, pedagogik och vanliga frågeställningar inom ämnet.