Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05
Micke Gunnarsson - Pedagog, pappa och entreprenör

Micke Gunnarsson

Pedagog, pappa och entreprenör

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Micke Gunnarsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hur vinner man förtroende hos sin tonåring? Hur farlig är digitaliseringen? Och hur undviker man att gå in i den berömda väggen? Micke Gunnarsson är den entusiastiske entreprenören, pedagogen och pappan som brinner för att vi ska komma närmare nuet, oss själva och varandra. Vi skrattar och gråter om vartannat när han guidar oss genom vardagen och en värld som ibland kan verka skrämmande.

Micke Gunnarsson är barnskötare, entreprenör och en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare. Han har jobbat med barn och ungdomar i alla åldrar, startat flera framgångsrika företag och genomför över 150 föreläsningar varje år.

“Så som nu har det aldrig varit, och så som nu kommer det aldrig att bli.”

Det är först när vi kan stanna upp och se var vi faktiskt befinner oss som vi kan börja genomföra konkreta förändringar. Micke Gunnarsson ger dig verktygen du behöver för att sätta igång direkt! Han luckrar upp i gamla föreställningar om att man blir “färdig” genom att utbilda sig och skaffa titlar. Vi blir aldrig färdiga. Livet handlar om att förändras och utvecklas, även om det ibland kan kännas läskigt.

Den tekniska utvecklingen är något som känns läskigt för många, men faktum är att barnen i dag kommer att växa upp i en digitaliserad värld. Micke Gunnarsson inspirerar föräldrar och pedagoger att själva våga ge sig i kast med den nya tekniken. Han ger oss konkreta tips och verktyg till hur man kan använda tekniken för att både förbättra undervisningen och förhållandet med sina egna barn.

Micke Gunnarsson ser sammanhang mellan vad som händer hemma runt köksbordet, i klassrummet och ute i stora världen. Humor, våra barn och vardagliga situationer är återkommande inslag i hans föreläsningar, där målet är att stärka dig som människa, både på jobbet och i livet.

Vi skrattar och gråter om vartannat när Micke Gunnarsson levererar träffsäker igenkänningshumor blandat med allvar, bara för att blixtsnabbt lätta upp stämningen igen med en rolig anekdot.

Boka en föreläsning hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Micke Gunnarsson

  Vår bästa tid är nu

  • Våra barn är framtidens arbetstagare, arbetsgivare, politiker och världsförändrare. Hur påverkas vi vuxna av att våra barn i princip föds med en smarttelefon i handen?
  • Micke Gunnarsson ger oss föräldrar, arbetsgivare, lärare och pedagoger redskapen till att hantera nuet och hänga med i svängarna, för “så som nu har det aldrig varit, så som nu kommer det aldrig mer att bli”.

  Ja må jag leva!

  • I dag går förändringarna så snabbt att man liksom i en berg-och-dalbana kan bli yr eller rent av illamående. Men vi måste börja ta hand om oss själva för att kunna ta hand om våra barn – det finns inga genvägar!
  • Micke Gunnarsson delar med sig av sina egna erfarenheter av att ha “gått in i väggen” till att börja upptäcka nya perspektiv i livet. Han hjälper dig hitta tillbaka till din inre kraft och livsglädje igen – för det är roligare att göra det man tänker än att bara tänka på vad man skulle vilja göra.

  Har du överhuvudtaget kollat in kontrollpanelen, eller kör du mest på default?

  • Jobbar du som anställd eller delar du en vision med företaget? Handlar det om att leva eller att överleva?
  • Micke Gunnarsson provocerar och inspirerar kring våra inställningar till arbetet, människor runt om oss, vädret, ja till hela livet. Han ger oss redskapen till att skicka rätt signaler och ha en inställning som gynnar både oss själva och dem i vår omgivning. Nu är det dags att vi vågar ge oss in i matchen och ta kontrollen över våra egna liv igen! Micke Gunnarsson ger oss knuffen vi behöver.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Micke Gunnarsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Micke Gunnarsson