Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Digitaliseringsexpert om hur vi ska ta oss an digitaliseringens utmaningar och möjligheter

Judith Wolst föreläsning

Judith Wolst

Expert inom digitala trender och kommunikation med föreläsningar som ger ovärderliga och konkreta tips inför framtiden!

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Mycket bra. Kompetent. Relevant. Exempel från vår egen verksamhet - uppskattas. Bra blandning av föreläsning och övningar med deltagarna. Sympatisk, lyhörd och kunnig föreläsare.

Rebecca Fredriksson, Region Uppsala Visa alla referenser
Skicka en icke-bindande förfrågan på Judith Wolst

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

 Judith Wolst är entreprenör, digital strateg och författare som är aktuell med boken "Digital panik - Få koll på läget!". Hon är expert inom digital kommunikation och digitala trendspaningar. Under en Judith Wolst föreläsning lär hon ut hur vi ska tänka i dagens informationssamhälle, och hur vi ska ta oss an de utmaningar och möjligheter som digitaliseringen har fört med sig. Boka en Judith Wolst föreläsning här!

En Judith Wolst föreläsning ger dig:

 • Djupare förståelse för internet och digitaliseringen
 • Konkreta tips på hur du kan optimera din kommunikation och närvaro online
 • Förståelse för framtiden och dess digitala trender

Vart är internet och digitaliseringen på väg? Hur ser framtidens trender ut? Hur ska vi ställa oss inför det paradigmskifte som internet har inneburit? Dessa är exempel på frågor som Judith Wolst ställt sig. I sina föreläsningar vill hon få publiken att förstå denna förändring och hur vi kan anpassa oss till den. Judith Wolst går igenom allt från sociala medier till digitalisering inom näringslivet.

Digitaliseringen kommer med enorma fördelar. Vi kan t.ex kommunicera med vem som helst var som helst, vi kan hålla kontakten via sociala medier och det mesta finns ett knapptryck bort.  Men med digitaliseringen kommer också utmaningar. Hur ska vi orientera oss på nätet? Hur ska vi undgå att bli beroende av sociala medier som enligt forskning pekar på att det kan minska vår empatiska och kognitiva förmåga? Hur ska vi konkurrera på marknaden?

I sina föreläsning går Judith Wolst på djupet i dessa frågor. Med sin bakgrund som digital strateg, författare och entreprenör tar hon sig an frågorna på ett lättbegripligt och underhållande sätt med konkreta och användbara verktyg.

Judith Wolst gav ut boken ”Digital panik – Få koll på läget!” hösten 2018.  En bok som ger läsaren koll på hur den snabba utvecklingen på- verkar oss som människor och samhället vi lever i. Den ger oss förklaringen till alla nya uttryck och trender. En bok om den digitala utvecklingen som alla förstår!

Boka en Judith Wolst föreläsning idag hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Judith Wolst

  Judith Wolst föreläsning

  Hur digitaliseringen påverkar människan, företagen och samhället

  • En föreläsning med utgångspunkt hur människans beteende förändras i och med digitaliseringen och vart framtiden pekar.
  • Digitaliseringen handlar inte bara om teknik utan om förändrade beteenden och om det skifte som just nu sker i vårt samhälle. Det mesta pekar på att allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras och dessutom i en allt snabbare takt. Judith går på ett konkret sätt igenom den förändringsresa som har ägt rum, vart framtidskompassen pekar och vilka krav det ställer på människan och företagen.

  Judith Wolst föreläsning

  7 digitala trender som påverkar företagen och människan

  • Vilka trender är det som formar framtiden och som företag behöver anpassa sig efter? Judith Wolst går igenom sju aktuella områden såsom AI, blockedjor och Internet of things (IoT) – visar var vi står idag och vad vi behöver veta för att stå rustade framöver.
  • Ett måste för alla som vill ha koll på trenderna som kommer förändra spelplanen från grunden!

  Judith Wolst föreläsning

  Digital strategi – från tanke till action!

  • En digital strategi definierar hur organisationer bäst navigerar utifrån förändrade affärsmodeller, kundbehov och beteenden. Vad är en digital strategi, hur definierar vi den bäst och vad behöver vi göra för att den ska leda till handling och inte stanna i skrivbordslådan? Som digital strateg delar Judith Wolst med sig av sina erfarenheter och ger konkreta råd.

  Judith Wolst föreläsning

  Kraftfull kommunikation i en digital värld

  • I en tid av ständig ström av informationsflöden tar denna föreläsning upp hur vi ska synas i våra kommunikationskanaler genom att förklara aktuella mekanismer och ge konkreta tips.
  • Vi lever i en tid av informationsöverflöd där vi ständigt behöver ha färska kunskaper kring hur vi bäst når ut. Som erfaren kommunikatör ger Judith en presentation över aktuella mekanismer och hur vi måste jobba för att få synlighet i digitala kanaler. Judith avslutar med fem konkreta tips för kommunikatörer.

Referenser

Mycket bra- och även en viktig föreläsning kring digitala spaningar: Nu efter pandemin ett mer aktuellt område än någonsin!

Jenny Ivarsson, Programansvarig och moderator

Vägledarkalendariet inom Lärarfortbildning

Påläst och intresserad av oss, kunnig i ämnet och väldigt duktig presentatör.

Henrik Kjellkvist, Chef Försäljning Sak

Länsförsäkringar Stockholm

Relevant, tydlig och snyggt presenterad.

Anna Sjöstrand, Strateg

Värmdö kommun
Skicka en icke-bindande förfrågan på Judith Wolst

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Judith Wolst
Judith Wolst

5 av 5 stjärnor

Mycket bra. Kompetent. Relevant. Exempel från vår egen verksamhet - uppskattas. Bra blandning av föreläsning och övningar med deltagarna. Sympatisk, lyhörd och kunnig föreläsare.

Rebecca Fredriksson, Region Uppsala Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Judith Wolst