Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Skapa en hälsosammare arbetsplats och öka lönsamheten på köpet

Gustaf Möller

Gustaf Möller

VD och ägare för Kryast i Sverige, vars företagsidé är att utveckla hållbara arbetsmiljöer där medarbetare trivs, mår bra och levererar fantastiska resultat. Gustaf berättar om hur du främjar arbetsglädje!

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

Därför ska du boka Gustaf Möller

 • Gustaf hjälper er att skapa en hållbar arbetsplats som är konkurrenskraftig.
 • Han stärker individer och grupper med energioptimering, stresshantering och självledarskap.
 • Ta del av Gustaf Möllers energi och förmåga att inspirera och motivera små och stora grupper.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Gustaf Möller

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Gustaf Möller

Gustaf Möllers vision är att förebyggande och främjande utvecklingsarbete ska vara det självklara valet för alla organisationer. Istället för att reagera när något inte fungerar ska en arbetsplats byggas på en stabil organisationsstruktur som främjar välmående, kreativa och produktiva medarbetare. Några av Gustafs styrkor som föreläsare är hans energi och stora engagemang för sitt ämne. Gustafs föreläsningar passar både för mindre arbetsgrupper, ett stort event eller för att utveckla ledare.

Därför ska du boka Gustaf Möller

 • Gustaf hjälper er att skapa en hållbar arbetsplats som är konkurrenskraftig.
 • Han stärker individer och grupper med energioptimering, stresshantering och självledarskap.
 • Ta del av Gustaf Möllers energi och förmåga att inspirera och motivera små och stora grupper.

Gustaf Möller erbjuder föreläsningar inom arbetsglädje, hälsa och självledarskap med den gemensamma visionen att skapa en hållbar arbetsmiljö.

Föreläsningen om hälsa tar avstamp i att synliggöra värdet av att utgå från det friska istället för att fokusera på problem. Genom att utgå från hur organisationens förutsättningar ser ut och stärka friskfaktorer går det att förebygga sjukskrivningar och öka effektiviteten. Gustaf kan till exempel hjälpa er med att ta fram en hälsoplan med konkreta aktiviteter.

Gustaf föreläser även om självledarskap och dess kraft för individen, gruppen och organisationen. Ökad självkännedom om dig själv, dina utvecklingsområden och de krafter du besitter leder till att du mår bättre, presterar bättre och fungerar bättre i din arbetsgrupp.

Ytterligare en av Gustaf Möllers kompetensområden handlar om arbetsglädje. De flesta har upplevt känslan av FLOW men hur kan jag som individ och vi som team arbeta för att det tillståndet ska bli återkommande? Hur skapar vi förutsättningar för yrkesstolthet, skratt och engagemang?

Ta chansen och boka en riktigt inspirerande och lärorik föreläsning med Gustaf Möller i dag!

Visa föreläsningar med Gustaf Möller
Gustaf Möller föreläsning

Självledarskap

När medarbetare upplever en kontroll över sitt liv och trygghet i sig själva skapas förutsättningar för engagemang som gör skillnad!

I den här föreläsningen kommer ni lära er mer om självledarskapets kraft och hur man som individ kan göra för att stärka sig själv utifrån vem är och vem man vill vara.

I föreläsningen hjälper Gustaf er koppla ett starkt självledarskap med sin roll i gruppen och vår kollektiva intelligens. Hur hänger mina värderingar ihop med organisationens ramar och det uppdrag jag är anställd för att utföra? För ett väl utvecklat självledarskap har förmågan att både skapa förutsättningar för välmående och fantastiska resultat på arbetet!

Det här kan ni förvänta er få ut av föreläsningen:

 • Kunskap runt begreppet självledarskap och de möjligheter som det innebär.
 • Redskap för att kunna ta ansvar för sig själv och sitt arbete.
 • Ökad kunskap och insikter om sig själv och sitt agerande.
 • Ett utvecklat självledarskap för ökat engagemang.
Gustaf Möller föreläsning

Arbetsglädje och hälsa

De flesta har upplevt känslan av FLOW. Ett tillstånd som uppstår när vi känner djup kontroll, är helt uppslukade av det vi gör och klarar av de utmaningar vi ställs inför. I det här tillståndet längtar man till sina möten, skrattar tillsammans med sina kollegor, ser fram emot nästa arbetsdag och berättar stolt för andra var man jobbar. Här mår man bra och känner sig stark nog att leva det liv man önskar på och utanför arbetsplatsen!

I den här föreläsningen hjälper Gustaf er ta på de främjande glasögonen och tillsammans går vi igenom vad det faktiskt är som skapar förutsättningar för hälsa och arbetsglädje. För det finns faktiskt ett antal enkla verktyg som du och ditt team kan använda er av redan idag för att få till den där härliga känslan av flow!

Det här kan ni förvänta er av föreläsningen:

 • Arbetsglädje, vad är det?
 • De fantastiska friskfaktorerna!
 • Jag och vi – framgångsfaktorer för ett team
 • Motivation och genomförande – en föreläsning som inspirerar till insikt och handling.

Referenser

Kan varmt rekommendera Gustaf, han har en fantastisk förmåga att ringa in behov och sätta fokus på rätt sak. Vi började resonera kring lite olika behov i vår organisation och ganska snabbt identifierade Gustaf saker som jag/vi ej identifierat men som givetvis måste falla på plats först. En riktigt bra samarbetspartner helt enkelt!

Stefan Braun, vVD

Bixia AB

Vi anlitade Gustaf för ett digitalt kundevent med ca 100 anmälda deltagare på temat ”Hållbart liv”. Kommunikationen inför var mycket bra där Gustaf var lyhörd och anpassade innehållet efter våra och målgruppens behov. Föreläsningen innehöll en bra mix av lyssnande och interaktion samt en bra mix mellan personliga referenser och forskning. Trovärdigheten hos Gustaf som talare kändes hög och efteråt fick vi mycket positiv feedback från de som deltog.

Marika Sunesson, Marknadschef

Sparbanken Eken

Gustaf har lyft vårt chefsnätverk till nya höjder med hans engagemang och driv för att alltid leverera det bästa! Han är väldigt noggrann från start till mål och ser de små detaljerna. Gustaf har samtidigt förmågan att skapa engagemang bland deltagarna och hitta lösningar.

Johan Andersson, Regionchef

Handelskammaren
Skicka en icke-bindande förfrågan på Gustaf Möller

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Gustaf Möller