Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Filterbubblor

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Filterbubblor Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds.


Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Filterbubblor

  • Det du söker på, gillar, delar, postar, vart man befinner sig, så blir det ett personlig anpassade sökresultat, en så kallad filterbubbla. Syftet med detta är att matcha vad individen försöker uppnå eller önska sig, eller bäst matcha vad individen söker.
  • Många menar också att filterbubblor inte finns, utan att vi får se saker som vi inte alls sökt på eller vill se. Att man inte alls bara får upp det man söker på utan att man får ändå upp allt i sitt flöde och att det bara är reklamen som påverkas.
  • I föredrag om filterbubblor får du lära dig mer om hur filterbubblor funkar enligt många, men du får också lära dig mer om varför de inte funkar men att många upplever att de finns. Vi har en talare som passar just vad du är ute efter