Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Viktminskning

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet viktminskning. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Viktminskning

  • I vår del av världen ser vi stigande tendens till övervikt. Detta beror på en rad olika faktorer, till exempel att vi äter för mycket och för ohälsosamt och att vi blir allt mer stillasittande.
  • Samtidigt som våra midjor växer sprids idealet om en smal, vältränad kropp i tv, tidningar och sociala medier. Detta tillsammans med vetskapen om överviktens negativa konsekvenser gör att många har lust att gå ner i vikt. Många försöker sig på olika former av dieter, viktminskningskurer och bantningstips, men att hitta rätt i viktminskningsdjungeln kan minst sagt vara en snårig upplevelse.
  • Hur går man bäst ner i vikt? Vilka viktminskningsmetoder ger långvariga resultat? Fungerar bantningsmedel och vad är värt att lägga pengar på? Och vad är mest hälsosamt? Föreläsningar om viktminskning tar upp dessa viktiga frågor och ger konkreta råd om tillvägagångssätt om hälsosam viktminskning.