Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Twitter

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Twitter. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Twitter

  • Twitter är en social nätverkstjänst genom vilken man genom korta formuleringar kan kommunicera med andra användare. Det kan påminna lite om Facebook, men har några avgörande skillnader.
  • De korta formuleringarna beror på att man inte får lov att använda fler än 140 tecken i sin så kallade “tweet”. Det är troligtvis detta som har gett tjänsten sitt namn. “Twitter” betyder fågelkvitter eller att kvittra. Twitter är väldigt praktiskt om man vill kommunicera ett kort och koncist budskap till många människor och om man vill leva ett synligt online-liv.
  • Föreläsningar om Twitter tar upp Twitters roll i samhället, i den politiska debatten, som kommunikationsverktyg för barn och unga och som marknadsföringsredskap!