Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Mord

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet mord. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Mord

  • Mord innebär att en människa dödar en annan människa. Ofta skiljer man på om det har skett med avsikt att döda eller om det skedde “i stundens hetta”. Oavsett vilket anses det att ta livet av en människa som ett mycket grovt brott och leder i de flesta kulturer, i de flesta tillfällen till det strängaste straffet på straffskalan.
  • Så skrämmande och hemskt som mord är i den verkliga världen, lika fascinerande och fängslande kan det vara i skönlitteratur, filmer och tv-serier. Vi konsumerar stora mängder mord varje dag, men lyckligtvis upplever de flesta av oss mord mer sällan i verkligheten.
  • Hur löser polisen ett mordfall? Går det att säga på förhand vem som är mer benägen att mörda? Kan man göra något för att förhindra mord? Är det mord att döda djur för köttets skull?
  • Här hittar du föreläsare som kan tala om mord ur olika synvinklar och svara på många av dina frågor.