Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Kampsport

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet kampsport. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Kampsport

  • Det finns många olika discipliner inom kampspporten, t.ex. boxning och brottning och många fler framför allt orientaliska former.
  • Det är ofta just de asiatiska kampformerna och teknikerna man tänker på när man talar om kampsport, kung fu, karate, judo, taekwondo, kendo m.m.
  • I nyare tid har också andra former av extremkampsport blivit allt mer populära. Här är det tal om turneringar med få regler – det är dock i stort sett alltid förbjudet att gå efter ögon, hals och skrev.
  • Vilka former av kampsport finns och hur tränar man kampsport? Vad kan man lära av det och hur kan man använda den? Föredrag om kampsport strävar efter att besvara frågor som dessa.