Laddar innehåll ...

Daneel Foyer - Kroppsspråksexpert och mänsklig lögndetektor

Daneel Foyer

Kroppsspråksexpert och mänsklig lögndetektor

Visste du att ditt kroppsspråk utgör över 77 % av din kommunikation med andra människor? Visste du att vilken sida av en person som du står på kan avgöra om de kommer att säga ”ja” eller ”nej”? Boka en spännande föreläsning om kroppsspråk och icke-verbal kommunikation med Daneel Foyer hos oss på Athenas.

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Daneel Foyer är född och uppvuxen i Warwickshire, England, och har studerat och arbetat med kroppsspråk sedan han var 17 år gammal. Efter att ha studerat psykologi på Demo Fort University i England valde han att fokusera på ämnesområdet kroppsspråk. Detta gjorde han genom att läsa avancerade kurser med ledande experter inom icke-verbal kommunikation.

Idag är Daneel Foyer en av de ledande experterna på kroppsspråk och icke-verbal kommunikation. Han är särdeles specialiserad på att upptäcka bedrägerier. I sina föreläsningar visar han de senaste teknikerna som röjer människors avsikter, speciellt dolda sådana.

Daneel Foyer utbildar företagare i att bli effektivare, kommunicera bättre och undvika onödiga konflikter. Han håller också workshops i kroppsspråk för psykologer, säljare, utredare, pokerspelare, företagsledare o.s.v. – du hittar honom hos oss på Athenas.

I egenskap av känd hypnotisör arbetar Daneel Foyer också med att hjälpa människor att bli av med känslomässiga problem som panik, ångest och depression med hypnos som redskap. Han håller likaså kurser för hypnotisörer som vill utvecklas inom området.

  Daneel Foyer föreläser om:

  • Kroppsspråk
  • NLP – Neurolingvistisk programmering
  • Kommunikation
  • Hypnos
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden