Laddar innehåll ...

Christina Bengtsson - Officer och världsmästare i skytte

Christina Bengtsson

Officer och världsmästare i skytte

Officer inom Försvarsmakten och världsmästare i skytte – Christina Bengtsson är en erfaren ledare och expert på att hålla huvudet kallt under pressade förhållanden. Under hennes föreläsningar får du lära dig om ledarskap, hur du skall tänka för att övervinna svåra hinder, komma tillbaka efter ett nederlag och träffa mitt i prick när det verkligen gäller. Fokus är framgång!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Alla år inom Försvarsmakten och elitidrotten har gjort Christina Bengtsson till en stark ledare och ett proffs på koncentration. Under en föreläsning får du värdefulla redskap till att hålla fokus, få marginalerna på din sida och bli en del av ett starkt team som uppnår framgångsrika resultat.

Christina Bengtsson är världsmästare i skytte. Hon har tränat vid US Army Marksmanship Unit, Fort Benning, och skjutit hem VM-guldet både i lag och individuellt vid Militära VM. Samtidigt med sin idrottskarriär på elitnivå gjorde hon karriär inom Försvarsmakten. Hon är officer, utbildad på JAS 39 Gripen och har varit chef för Europakontoret CISM i Bryssel.

På Management Diploma for Athletes (MDA) vid Handelshögskolan i Stockholm – en utbildning i världsklass inom chefsutveckling – var Christina Bengtsson en av de första deltagarna, och hennes projekt vid utbildningen blev mycket uppmärksammat. Hon är även författare till boken ”Konsten att fokusera: 10,9”.

Boka en inspirerande föreläsning om att hitta fokus både på lång sikt och i precis rätt ögonblick!

    Fokus är framgång – gör varje millimeter betydelsefull

    • Hur påverkar koncentrationen vår prestation? Hur lyckas man prestera när det verkligen gäller?
    • Christina Bengtsson vet hur man får marginalerna på sin sida. Att på 50 meters håll träffa en 10,4 mm stor punkt med gevär – 60 gånger i rad – kräver enormt fokus. Vare sig det är ett viktigt uppdrag, en säljprestation eller ett framförande gäller det att vara skärpt och befinna sig i det absoluta nuet.
    • Christina Bengtsson bjuder under denna föreläsning på inspirerande insikter och spännande ny kunskap som har guidat många företag och organisationer till klarare mål och ett långsiktigt fokus.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden