Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om EU

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet EU. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om EU

  • Den första januari 1995 gick Sverige med i Europeiska unionen, EU. Diskussionerna mellan de nästan 30 medlemsländerna har inte blivit mindre hektiska i och med bildandet av unionen, men konflikterna har blivit lösta på fredligt vis.
  • Föreläsarna som talar om EU har specialiserat sig på Europa och EU. Föreläsningarna kan bland annat handla om hur EU har utvecklats från en liten gemenskap till den stora union den har blivit i dag.
  • Föreläsningarna kan ge en inblick i hur det egentligen går i EU i dag, berätta om dess historia och ge ett gott bud på hur det kan komma att se ut i framtiden. De kan också ge en överblick över de för- och nackdelar Sveriges inträde i unionen har fört med sig.