Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Äventyr

Vill du klättra berg, flytta till Kalifornien, eller runt utav utmana dig själv och göra något lite riskabelt. Boka en föreläsning om ämnet äventyr och del av hur man kan koppla ett äventyrligt liv till ens vardagsliv. Kicka in våra profiler nedan för att se vad de talar eller hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta rätt talare till just ditt evenemang!


Om Äventyr

  • Det finns äventyr som handlar om att bestiga fjälltoppar, korsa hav, fridyka, åka skidor till nord- och sydpolen och cykla över hela kontinenter. Och så finns det de äventyr som sker inom oss. Våra äventyrare har både erfarenhet av extremsport, tuffa fysiska utmaningar och de inre äventyr och utmaningar som man kan ställas inför. Som äventyrare har de gått igenom långa processer med mental träning, motivation och fysisk träning för att nå sina mål.
  • Ett nyckelord för en äventyrare är ordet målsättning, vilket även är av stor relevans för dig och dina medarbetare. Ett föredrag med en av våra äventyrare kan ge ditt team värdefulla redskap vad gäller att sätta upp mål och nå dem.
  • Föreläsningarna passar på många platser. Studentföreningar och bibliotek kan t.ex. få lärorika föreläsningar om reseupplevelser medan verksamheter och organisationer kan boka föredrag om målsättning, mästring, inspiration och motivation.