Laddar innehåll ...

Föreläsare om Äventyr

Här hittar du föreläsare, utbildare och äventyrare som kan tala om äventyr. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Äventyr

  • Det finns äventyr som handlar om att bestiga fjälltoppar, korsa hav, fridyka, åka skidor till nord- och sydpolen och cykla över hela kontinenter. Och så finns det de äventyr som sker inom oss. Våra äventyrare har både erfarenhet av extremsport, tuffa fysiska utmaningar och de inre äventyr och utmaningar som man kan ställas inför. Som äventyrare har de gått igenom långa processer med mental träning, motivation och fysisk träning för att nå sina mål.
  • Ett nyckelord för en äventyrare är ordet målsättning, vilket även är av stor relevans för dig och dina medarbetare. Ett föredrag med en av våra äventyrare kan ge ditt team värdefulla redskap vad gäller att sätta upp mål och nå dem.
  • Föreläsningarna passar på många platser. Studentföreningar och bibliotek kan t.ex. få lärorika föreläsningar om reseupplevelser medan verksamheter och organisationer kan boka föredrag om målsättning, mästring, inspiration och motivation.