Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Specialpedagogik

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet specialpedagogik. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Specialpedagogik

  • Specialpedagogiken vänder sig till människor, ofta barn och unga, med speciella undervisningsbehov. Det kan röra sig om koncentrationssvårigheter, hyperaktivitet, läs- och skrivsvårigheter eller nedsatt funktionsnivå.
  • Inkluderande pedagogik, såväl som specialpedagogik, handlar om att anpassa sig efter folks olika svårigheter och potential.
  • Hur skiljer sig specialpedagogiken från en mer allmän och traditionell pedagogik? Hur används den och vilka resultat kan man uppnå? Föreläsningar om specialpedagogik dyker djupare ner i detta relevanta, spännande ämne och lämpar sig för alla som är engagerade i skolans värld.