Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Övernaturlighet

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet övernaturlighet. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Övernaturlighet

  • UFOs, spöken, telekinesi och andar – det övernaturliga upphör aldrig att fascinera oss, trots vår moderna verklighet många år efter det att upplysningen gjorde sitt intåg och skrämde troll och älvar på flykt.
  • Även om den vetenskapliga forskningen har gjort att vi vet mycket i dag, så vet vi inte allt. Några av de största livsfrågorna vet vi inte mer om än våra förfäder långt tilllbaka i tiden. Vad händer efter döden? Finns det annat liv i rymden än på jorden?
  • Att det övernaturliga fortfarande har en plats i den kollektiva fantasin ser man snabbt på Internet, där man både kan läsa om allsköns konspirationsteorier och spela dataspel med älvar och vampyrer.
  • Föreläsningar om det övernaturliga kan handla om vad vi egentligen betraktar som övernaturligt och varför vi låter oss fascineras av det.