Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Natur

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Natur. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Natur

  • Natur, klimat och miljö har blivit några av de mest centrala ämnena som tas upp under konferenser och seminarier runt om i världen. Ämnet natur kan handla både om bland annat växthuseffekten och koldioxidutsläpp, eller om djur och växter.
  • Föreläsningarna om natur spänner över ett brett spektrum. De kan fokusera på till exempel miljöföroreningar, specifika naturfenomen, en viss djurart eller naturkatastrofer.
  • Föreläsningarna om natur passar skolor, intresseorganisationer eller verksamheter som vill sända en signal om sitt sociala ansvar. Du kan få göra en djupdykning i just det ämne du är intresserad av, eller få en överblick över ett intressant område.