Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

Blogg

Kreativa alternativ till det klassiska fysiska mötet

Tillbaka till blogg

15. september 2020

Fysiska möten blir allt mer efterfrågade i takt med att den digitala utvecklingen växer. Det finns få saker som kan motivera och inspirera som ett välplanerat event med en förstklassig talare.

I takt med att den digitala utvecklingen fortsätter att växa, blir det fysiska mötet allt mer efterfrågat. Under tider då det finns restriktioner på sociala sammankomster och fysiska möten, kan det vara värt att titta på de digitala och digiloga alternativen.

Möjligheterna att inspireras, motiveras och få handfasta tips för utveckling, både som företag och människa, är oändliga med lite kreativitet och vilja – även i tider då man av olika anledningar behöver omforma och kompromissa med begreppet ”fysiskt möte”.

Digitala och digiloga föreläsningar

En digilog föreläsning kallar vi en fysisk föreläsning som utförs för en mindre grupp åhörare. Övriga deltagare som inte kan deltaga på plats, följer föreläsningen hemifrån eller från kontoret via en livestream online. Det är alltså en slags kombination mellan digitalt och fysiskt möte.

En fördel med digiloga och digitala möten är möjligheten att anpassa eventet utifrån företagets eller föreningens förutsättningar. Vill du kunna ställa frågor och kommunicera med talaren efter föreläsningen, finns det sätt att lösa det på. Interaktiviteten och känslan av att vara där behöver inte gå förlorad bara för att eventet körs online!

Trygg och säker employer branding

Oavsett om det gäller en traditionell föreläsning, konferens, personalaktivitet eller höstens kickoff så finns det sätt att digitalisera evenemanget på kreativa sätt – utan att behöva offra den personliga touch som ett rent fysisk event ger.

Att kunna erbjuda sina anställda mervärde i form av inspirerande föreläsningar är en stor del av employer branding – speciellt under perioder då fysiska möten är svåra att utföra. Med lite utanför-boxen-tänk kan du dock vända det till något positivt. Vi hjälper gärna till att bolla idéer om hur du kan skräddarsy ditt nästa event på ett säkert, roligt och inspirerande sätt.

Investering för framtiden

Digitala föreläsningar är så klart inte bara ett bra alternativ under kristider. Det är också en lärdom för framtiden. De flesta är överens om att fysiska möten och föreläsningar är svårslagna. Men att kunna växla mellan klassiska föreläsningar, webbföreläsningar och andra distanslösningar ger mer flexibilitet och förhoppningsvis en chans att kunna skapa fler underhållande och lärorika event åt en större del av företaget.

Ska vi hjälpa dig att hitta den perfekta föreläsaren för ditt evenemang?

Få professionella råd från våra begåvade konsulter och skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.