Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Industri 4.0

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet industri 4.0. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Industri 4.0

  • Industri 4.0, den fjärde industriella revolutionen, är ett samlingsbegrepp för en rad olika koncept och tekniska lösningar inom tillverkningsteknologi, processindustriell it och automatik. Den ses av många som en väg till färre fel, kortare omställningstid och ökad flexibilitet i produktionen.
  • Kärnan i industri 4.0 handlar om att varje enskild produkt i produktionskedjan känner till information om vart den ska, när och hur. Genom att göra alla beståndsdelar uppkopplade kan fabriken i framtiden börja organisera sig själv.
  • Föreläsarna som talar om industri 4.0 kan vara experter inom områden som teknik, innovation och industri. De kan berätta mer om industri i dag och hur den kan komma att se ut i framtiden.