Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter

Blogg

Hur känner man sig levande i ett ständigt fullbokat liv?

Tillbaka till blogg

6. juli 2023

visningar652 visningar

Vad är det att känna sig levande och hur är det meningen att man ska hinna med eller ens förstå hur man gör för att känna så – när brus, måsten, tvätthögar och deadlines ständigt fylls på? Någonstans börjar sökandet, ofta när livet hastigt förändras. För mig var det en utmattningsdepression med efterföljande sjukskrivning vid 24 års ålder. För Tareq var det en kitesurfingolycka där han bröt nacken och vaknade upp, millimeter från förlamning. Händelser som tvingar en att omvärdera allt man någonsin känt till och på många sätt börja om från början och omvärdera vad som är viktigt och vad vi önskar ha mer av i våra liv.

Genom att fokusera på det som ger oss mening i livet, kan vi känna oss mer levande. Tareq och jag hittar passion och energi i många av våra gemensamma, och egna, projekt. Vår kommande föreläsningsturné ”Lämna disken, hångla istället” berör allt ovan. I den delar vi med oss av hur vi utforskar livet och bjuder på konkreta verktyg för att uppleva ökat välmående. Tillsammans synar vi ideal och hälsopåståenden i sömmarna och ger nya perspektiv som gör skillnad.

Att väva samman mitt och Tareqs livsförändrande ögonblick som nära döden-olyckan som förändrade allt och utmattningen som berövade ”ung vuxen”-livet, tillsammans med vår erfarenhet utvecklas vägen till hur vi kan känna oss levande i ett ständigt bokat liv. 

Vad är dina tips och tricks för att känna dig (mer) levande?

// Sofia Ståhl

Läs mer och boka en föreläsning med Sofia Ståhl och Tareq Taylor HÄR

Ska vi hjälpa dig att hitta den perfekta föreläsaren för ditt evenemang?

Få professionella råd från våra begåvade konsulter och skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.