Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Inspirerande föreläsning om vad som väcker din drivkraft och motivation

Mikael Reijer föreläsning - Ledare och gränstänjare

Mikael Reijer

Ledare, gränstänjare och föreläsare om företagsamhet och hur du som ledare omvandlar visioner till konkreta resultat.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Mikael Reijer

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Under sina 23 år som chef gjorde Mikael Reijer sig känd som handlingskraftig, resultatinriktad och med en förmåga att få saker gjorda. Nu har han följt drömmen och sadlat om till att jobba som konsult, utbildare och föreläsare på heltid. Han talar om ledarskap, förändring, målsättning och hur du omvandlar visioner till konkreta resultat. Boka en inspirerande föreläsning och få verktygen till att utveckla dig själv, ditt ledarskap och din verksamhet i en framgångsrik riktning!

Han har jobbat sig upp till flera chefspositioner, författat böcker, kommit över talarskräcken och börjat föreläsa. Mikael Reijer är ett levande exempel på att man kan uppnå sina drömmar och mål bara man ger sig tusan på det.

Mikael Reijer har rötter både i Hälsinglands fina natur och Botkyrkas multikulturella betong. Att verkligen skapa förändringar är något han har jobbat med hela livet i de olika organisationer och verksamheter han har varit ledare. Han har även visat prov på ett starkt självledarskap, bland annat när han lyckades gå ner 60 kilo på fem månader.

Efter många år som bland annat teknisk chef i Sandvikens kommun och vd för Sandvikens Specialfastigheter AB handplockades han till att bli vd för fastighetsbolaget Aefab. Han hade gjort sig känd som en resultatinriktad och handlingskraftig chef med hög arbetskapacitet och med en enastående förmåga att få saker och ting gjorda.

I dag jobbar Mikael Reijer på heltid som konsult, utbildare och föreläsare, där han hjälper andra att våga ta steget till förändring. Han tränar ledare inom styrelsearbete, interimsuppdrag och projektledning. Han är även författare till boken “Från dröm till verklighet”, som handlar om hans tre bästa vänner, verkliga historier och ett ledarskap utan EGO.

Boka en inspirerande och lärorik föreläsning hos Athenas!

Visa föreläsningar med Mikael Reijer

  Varför gör du som du gör och vad får din puls att slå?

  • En inspirerande föreläsning om hur du kan förstå dina drivkrafter och ditt beteende! Mikael Reijer går i djupet på hur du kan förstå både dig själv och andra bättre, att känna av omgivningens behov och anpassa ditt beteende efter de mål du vill uppnå.
  • Med sina 20 års erfarenhet av att jobba med människor och ledarskap har Mikael Reijer en gedigen kunskap om hur beteenden, värderingar, drivkraft och motivation fungerar i praktiken. Han använder sig av detta och av Lüschers psykologiska färger för att beskriva olika personlighetstyper och beteendemönster.
  • När du vet hur du själv fungerar är det lättare att fungera tillsammans med andra, sätta gränser och uppnå mål. Dessutom kan du både må och prestera bättre. Vad är det som får just din puls att slå lite extra? När känner du dig riktigt motiverad att ta tag i saker? När känner du att du vill satsa helhjärtat?
  • Boka en föreläsning fylld av skratt, igenkänning och nya tankar!

  En färgföreläsning om beteenden och drivkrafter

  • Går du i tankar om att du skulle vilja skapa en förändring på jobbet? Kanske det handlar om att öka medarbetarnas självinsikt, få ledningsgruppen att samarbeta bättre, öka förståelsen för varandras olikheter eller att hitta samspelet med varandra. Eller kanske något helt annat?
  • Mikael Reijer ger dig fyra nya glasögon för att kunna se, lära och använda dig av människors styrkor och svagheter i din organisation. I snart 20 år har han jobbat med IPU profilanalys i olika ledande roller, där det alltid varit oerhört viktigt att skapa en förståelse för varandra och få människor att samarbeta effektivt i högpresterande team.
  • Mikael Reijer är certifierad inom IPU och godkänd att hålla i föreläsningar som bygger på denna typ av personprofilering. Han talar bland annat om hur vi kan lära oss av det som kännetecknar effektiva människor, som:
   – Förstår sina egna drivkrafter och beteenden
   – Förstår andra människors drivkrafter och beteenden
   – Känner av omgivningens behov och har förmågan att anpassa sitt beteende till omgivningens krav
  • Boka en inspirerande och färgstark föreläsning!

  Ledarskap utan EGO

  • I den här inspirerande föreläsningen delar Mikael Reijer med sig av verktyg från sina över 20 års erfarenhet av ledarskap. Han kan hjälpa till med allt från när du ska täcka en lucka under en rekrytering, driva igenom en förändring, avveckla en verksamhet till att få igång en startup.
  • Föreläsningen anpassas efter dina önskemål, behov, din aktuella situation och dina framtida mål.

  Från dröm till verklighet

  • Hur omvandlar man drömmar till visioner, visioner till mål och mål till verklighet? Mikael Reijer bjuder på inspirerande tankar och konkreta tips till att våga ta steget närmare din dröm!
Skicka en icke-bindande förfrågan på Mikael Reijer

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Mikael Reijer