Laddar innehåll ...

André Sturesson föreläsning - Fysisk aktivitet och mental hälsa

André Sturesson

André Sturesson har underhållande och lärorika föreläsningar om senaste hjärnforskningen kring fysisk aktivitet och mental hälsa

André Sturesson föreläser om hjärnforskning och mentala aspekter kopplade till fysisk aktivitet och stresshantering. Han driver Sveriges främsta podcast gällande stresshantering där syftet är att hjälpa individer förstå vad stress är och vad man kan göra åt det. Med stor expertis och kunskap i ämnet, blandat med underhållning och lärdomar inspirerar en André Sturesson föreläsning dig till förändring! Boka honom här hos Athenas!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

André Sturessons föreläsningar består av en mix mellan forskning, högkvalitativ kunskap och underhållning som motiverar till förändring. Stress är ett ämne som vi alla berörs på ett eller annat sätt utav, antingen att vi själva utstår mycket stress i vardagen – eller någon närstående. Tillsammans med André Sturesson får ni mer kunskap om stress! 

André Sturesson har läst en master i ekonomi vid Lunds universitet och en kandidat i kognitiv neurovetenskap med tillämpad positiv psykologi vid högskolan i Skövde. 2017 startade han podcasten Stresskolan, där han intervjuar framstående forskare och andra med kunskap om stress med syftet att sprida kunskapen vidare.

En André Sturesson föreläsning ger dig/er:

 • En forskningsbaserad och engagerande föreläsning som motiverar, inspirerar och lockar till skratt!
 • Kunskaper om stress och stresshantering som baseras på modern forskning i psykologi och fysiologi
 • En utbildande föreläsning som definitivt motiverar till förändring!

Den senaste hjärnforskningen visar tydligt att fysisk aktivitet påverkar vår mentala hälsa på nästintill magiska sätt. Det minskar stress, depression- och ångestsymptom. Likväl påverkar fysisk aktivitet vår inlärningsförmåga, koncentration, kreativitet och välmående. Detta, och mer, förklarar en André Sturesson föreläsning på ett underhållande och lärorikt sätt!

Boka en spännande André Sturesson föreläsning här hos oss på Athenas!

  André Sturesson föreläsning

  Fysisk aktivitets påverkan på mental hälsa och prestation

  • Den senaste hjärnforskningen visar att vi människor är gjorda för att röra på oss. Det står skrivet i våra gener. När vi rör på oss leder det till att vår hjärna fungerar bättre och blir starkare. Vidare har träning en mycket god påverkan på mental hälsa: bland annat gällande stress, depression, ångest, ADHD och demens. I tillägg påverkar träning vår förmåga att prestera på jobbet och i skolan.
  • Detta är en engagerande och forskningsbaserad föreläsning som resulterar i en stark motivation till att röra på sig!

   

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden