Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om E-learning

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet E-learning. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om E-learning

  • E-learning står för electronic learning, vilket innebär olika former för undervisning baserad på elektroniska hjälpmedel. Det kan handla om till exempel internetkurser, distansundervisning via datorn eller dataspel som pedagogisk metod.
  • Vad kännetecknar e-learning, och vilka olika sorters e-learning finns det? Hur fungerar e-learning jämfört med mer traditionella undervisningsformer – är det värt att investera i ny elektronik och utbildning för pedagogerna? Under föreläsningarna om e-learning ser vi närmare på dessa frågor.
  • Föreläsningarna om e-learning passar alla skolor, utbildningsinstitutioner och pedagogiska verksamheter som vill optimera sin undervisning och få nya verktyg till att inkludera alla.