Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Väder

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet väder. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Väder

  • Kan man inte prata om annat kan man i alla fall prata om vädret. Det beror givetvis på att det är ett ämne som rör alla, i större eller mindre utsträckning. Vi påverkas alla av vad vädret har att komma med!
  • Vissa ser väderprognosen för att avgöra hur de ska klä sig de kommande dagarna, för andra spelar vädret en långt större roll. Det kan t.ex. handla om piloter, sjömän eller de som är i färd att planera ett stort utomhusarrangemang av något slag. För att inte tala om länder med mer extrema väderförhållanden där det gäller att ha stor beredskap i samband med väderkatastrofer som tyfoner, översvämningar eller torka.
  • Föreläsningar om väder kan handla om olika väderformer och hur de uppstår, men också om väder i ett större klimatförändringsperspektiv.