Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Djur

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet djur. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Djur

  • Djur finns över hela planeten, på land, i haven och i luften – i alla dess former. Några av alla dessa miljontals arter vet vi mycket om, medan andra fortfarande bär på en del mysterier.
  • Hur klassificerar man de olika djurarterna, utifrån vilka system och varför? Hur kan man studera djuren och lära sig mer om dem?
  • Djuretik är ett ämne som växt i intresse de senaste åren, inte minst för att det upprepade gånger har visat sig att t.ex. livsmedelsindustrin inte alltid behandlar djuren så bra. Vad kan man göra för att ändra det?
  • Föredrag om djur kan presentera djur från många vinklar, från de rent biologiska till de etiska, politiska och ekonomiska, för att bara nämna några.