Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Detaljhandel

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Detaljhandel. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Detaljhandel

  • Detaljhandel är försäljning direkt till kunden – antingen i butik eller via nätet. Försäljaren har ofta köpt in större partier från en grossist eller liknande för att sedan kunna sälja vidare med förtjänst.
  • Man kan spara mycket genom att göra stora inköp, vilket utnyttjas när flera detaljhandlare slår ihop sig till en kedja. Detta ses ofta bland matbutiker.
  • Föreläsningar om detaljhandeln fokuserar ofta på att optimera handeln, ge större förtjänst, eller ge en inblick i tendenser och trender som kännetecknar framtidens detaljhandel.
  • Föreläsningar om detaljhandel passar bra till verksamheter som vill veta mer om detaljhandelns grundläggande principer, till dem som vill bli ännu bättre försäljare inom detaljhandeln eller till dem som vill veta mer om hur detaljhandeln ser ut i framtiden och hur man bäst anpassar sig till den.