Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Föreläsare om Aspergers

Aspergers-syndrom eller också kallat AS är en så neuropsykiatrisk funktionsskillnad och absolut inte en sjukdom. Att ha AS är olika från person till person, men några återkommande symtom är djup intresse av olika ämnen som tar upp mycket tid, stort fokus på saker man gillar och kan syssla med det under en lång tid, kan vara svårt att först hur andra tänker, kan bli stressigt om det är mycket folk omkring, och det finns såklart många fler symtom!

Boka en föreläsning om ämnet och lär dig hur du kan hantera din vardag eller hur du kan stötta och hjälpa andra med Aspergers, ring till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär.

Här nedan ser du våra talare som föreläser om ämnet Aspergers, klicka på en talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds!

Skicka oss en förfrågan om ämnet

Vi hjälper dig hitta rätt föreläsare, du får snabba svar och alltid kostnadsfri rådgivning.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

eller ring oss

Tfn. 031 38 37 000
Skicka oss en förfrågan om ämnet

Vi hjälper dig hitta rätt föreläsare, du får snabba svar och alltid kostnadsfri rådgivning.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Athenas förmedlar årligen flera tusen föreläsningar i Sverige och resten av världen

Vi sammarbetar med Sveriges mest efterfrågade föreläsare och hjälper er att hitta rätt innehåll till ert evenemang

Vi har lösningar för alla typer av arranemang – oavsett budget och storlek

Athenas är Skandinaviens största förmedlare av föreläsningar

Athenas ser till att ni känner er trygga genom hela bokningsprocesen – från idé till genomförande

Athenas hanterar fler än 100 förfrågningar från både stora och små verksamheter – varje dag

Vi är lyhörda och hjälper er att hitta rätt föreläsare, konferencier, moderator och underhållare för just ert arrangemang

Alla föreläsare om aspergers (4)

Hjälp mig att välja

Om ämnet: Aspergers

  • Aspergers-syndrom även förkortat AS, är en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning och räknas som en form av autism. Den som har Ap syndrom kan ha symtom som gör att det sociala samspelet försvåras.
  • Diagnosen medför nämligen ofta att man har problem med att tyda kroppsspråk och avläsa signaler. Man kan likaså tolka det som sägs i ett samtal, tankar och känslor på ett annorlunda sätt än andra.
  • Föreläsningar eller föredrag om ämnet kan handla om allt från hur det är att leva med diagnosen till hur man som familj hanterar vardagen när någon har Aspergers. De kan likaså belysa den senaste forskningen om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, autism och Aspergers syndrom.
  • Föreläsningarna eller föredragen med ämnet passar bra till dig och dina medarbetare som i ert dagliga arbete möter människor och som behöver få redskap till att kunna hjälpa människor med Aspergers-syndrom och autism. Ni kan t.ex. jobba på en skola eller inom sjukvården. Det kan också vara värdefullt för dig som är anhörig att lyssna på en föreläsning med detta tema.
Fråga om pris och datum