Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter

Artikel

Hur du hittar och bokar rätt föreläsare genom Athenas: En guide till att fatta välgrundade beslut

Tillbaka till blogg

3. maj 2024

Att välja rätt föreläsare är avgörande för att ditt evenemang ska bli inspirerande och framgångsrikt. Det handlar inte bara om att hitta en person som kan tala inför en publik, utan om att finna någon som kan leverera ett budskap som resonanserar med åhörarna och bidrar till evenemangets övergripande mål. Här är en guide för att hjälpa dig att navigera i processen, från att identifiera den ideala talaren till att förstå och hantera budgeten – allt genom oss på Athenas.

Identifiera dina behov och mål 

Innan du börjar leta efter en föreläsare är det viktigt att tydligt definiera syftet med ditt evenemang. Vilka mål har du satt upp? Söker du inspiration, utbildning, eller motivation? På Athenas börjar vi med att förstå ditt evenemangs unika behov genom en grundlig behovsanalys. Detta hjälper oss att matcha dig med talare som inte bara talar om relevanta ämnen utan som också har erfarenhet och expertis som passar din publik.

Använd Athenas expertis

Vi på Athenas har tillgång till en omfattande databas med talare från olika branscher och med olika specialiteter. Vi ger rekommendationer baserade på vår omfattande erfarenhet och feedback från tidigare evenemang. Dessutom hanterar vi alla detaljer kring bokning och avtal, vilket kan spara dig både tid och besvär.

Budget

Att förstå kostnaden för att boka en föreläsare är viktigt. På Athenas hjälper vi dig att ha en realistisk budget i åtanke när du börjar din sökning. Kostnaden kan variera beroende på talarens bekannthet, efterfrågan, ämnets komplexitet, samt evenemangets längd och plats. Vi kan ofta hitta talare som inte bara passar dina innehållsmässiga behov utan också dina ekonomiska ramar.

Var redo för oförutsägbara händelser med Athenas

Det är alltid bra att vara förberedd på att saker inte går som planerat. På Athenas har vi en policy för ersättare om talaren skulle bli sjuk eller av annan anledning inte kan genomföra sitt uppdrag. Att ha en backup-plan kan minska stress och säkerställa att ditt evenemang blir framgångsrikt oavsett omständigheter.

Att boka den rätta föreläsaren genom oss på Athenas är en investering i ditt evenemangs framgång. Genom att noggrant överväga dina behov och mål, och använda vår expertis, kan du göra välgrundade val som berikar ditt evenemang och engagerar din publik.

Ska vi hjälpa dig att hitta den perfekta föreläsaren för ditt evenemang?

Få professionella råd från våra begåvade konsulter och skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.