Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Genetik

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet genetik. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Genetik

  • Genetiken handlar om vårt kroppsliga arv i form av gener från våra föräldrar. Det är generna tillsammans med miljön vi befinner oss i som samspelar i utformningen av vilka vi utvecklas till som människor.
  • Gener kan avspeglas som konkreta fysiska drag, som ögonfärg, hår och hudfärg, och de kan vara mer komplexa, som när vi rör oss i människans psyke, eller när vi talar om gener som disponerar för vissa sjukdomar.
  • Genteknologins stora möjligheter och skrämmande faror debatteras ständigt, och det forskas ihärdigt för att kunskaperna på området ska bli större. I föredrag om genetik kan du få möjlighet att ta del av den allra nyaste forskningen inom genteknik eller av den genetiska forskningen generellt.