Möten & Event

Möten & Event

NORDENS STÖRSTA MÄSSA OCH MÖTESPLATS FÖR ALLA SOM BOKAR OCH ARRANGERAR KONFERENSER, MÖTEN & EVENT

Stockholm/Kistamässan 22-23 februari 2023

Athenas är en stolt samarbetspartner och har 10 föreläsare på plats under dessa två dagar som ni kan ta del av.


På plats kommer du som besökare att ta del av inspirerande berättelser som visar hur människor och organisationer utvecklas och får framgång, genom lärande och kompetensutveckling, bra och tydligt ledarskap samt positiv motivation.

Möt de bästa föreläsarna som presenterar högaktuella ämnen och utställare som visar den senaste tekniken och tjänsterna som effektiviserar arbetet och utvecklar dig som ledare, genom nya vägar att nå ut till den moderna medarbetaren.

Elaine Eksvärd

Kraftfullt ledarskap - ge energi och få resultat genom kommunikativt ledarskap

Om Elaine Eksvärd

Elaine Eksvärd - retorikexpert och föreläsare.


Tycker du att det är förlegat att säga att det är ensamt på toppen? Är du trött på att ansvaret för personal faller till de som kan fatta ”tuffa” beslut på bekostnad av medarbetares mående. Har du förstått värdet i formuleringen ”humant kapital” samt genomskådat att ”mjuka värden” egentligen är kommersiella? Vill du ha verktyg för att snabbare ta din arbetsplats till samma insikter och få slagkraftiga metoder?


Då är ”Kraftfullt ledarskap - ge energi och få resultat genom kommunikativt ledarskap" föreläsningen för dig.

Carin-Götblad
Carin Götblad

Tidigare chef inom rättsväsendet, socialtjänsten och privat verksamhet.

Om Carin Götblad

Carin är mycket engagerad i samhällsfrågor och har en stark tro på människans förmåga till utveckling. Hon är för närvarande polismästare på NOA (Nationella Operativa Avdelningen) inom Polisen och har en lång bakgrund som hög polischef.


En förändrad omvärld kräver ett förändrat arbetssätt. Carin Götblad ger i sin föreläsning ”Utsatt Ledarskap” konkreta verktyg för att driva utveckling i framförallt stora och medelstora organisationer. Carins metod där ledarskap och medarbetarskap krokar i varandra skapar engagemang och ökat ansvarstagande i linjen och ger konkreta resultat i verksamheten. Carin delar frikostigt med sig av egna erfarenheter och exempel från sin långa chefskarriär på olika nivåer och olika organisationer och myndigheter.


Carin har erhållit en mängd utmärkelser, bl a Årets chef, Årets ledare, Årets Hetero, Årets yrkeskvinna, Årets Eldsjäl för att nämna några.

Katarina-Blom
Katarina Blom

Organisationskonsult, föreläsare, författare och en av Sveriges första lyckopsykologer.

Om Katarina Blom

Katarina Blom, Organisationskonsult, föreläsare, författare och en av Sveriges första lyckopsykologer!


Häng med när lyckopsykologen Katarina Blom pratar om ’Tillsammanseffekten - hur relationer gör oss starkare, lyckligare och friskare’. Visste du att dina relationer kan vara viktigare än motion då det kommer till den fysiska hälsan? Eller att en enda ohövlig kommentar på jobbet kan sänka din prestation med hälften?


Lyssna när Katarina delar den senaste forskningen om varför relationer kan vara avgörande för vårt välbefinnande, på och av jobbet!

Michael-Wolf
Michael Wolf

Partner Bellbird samt Styrelseledamot i ett flertal styrelser

Om Michael Wolf

Michael är partner på Bellbird, en strategisk kommunikationsbyrå med fokus på varumärkesbyggande, industriell rådgivare till ett antal private equtiy bolag samt investerare i scale up bolag. Även ordförande i SIBS AB och Trema AB samt ledamot i Säkra AB och Ropo Capital OY Tidigare VD i Swedbank och Intrum samt haft seniora poster i SEB och Skandia. Michael har varit ordförande för Stockholms Handelskammare och Capio AB.

Tareq-och-Sofia
Tareq & Sofia

Kock och Entreprenör (Tareq Taylor)
Coach & Strateg inom livstil, hälsa och kommunikation (Sofia Ståhl)

Om Tareq & Sofia

Kock och Entreprenör (Tareq Taylor), Coach & Strateg inom livstil, hälsa och kommunikation (Sofia Ståhl) 


I den gemensamma föreläsningen "Lämna disken, hångla istället" - undersöker Tareq och Sofia längtan och faktiska möjligheter att känna sig levande i ett fullspäckat liv!

Mårten-Nylen
Mårten Nylen

Hälsoinspiratör, Föreläsare, TV-profil

Om Mårten Nylen

Mårten Nylén, Hälsoinspiratör, Föreläsare, TV-profil”Motivation, Prestation och Hälsonycklar”.


Denna motiverande föreläsning, helt utan pekpinnar innehåller Mårtens allra bästa knep, verktyg och nycklar för hur vi kan skapa hälsa, förändra dåliga tankebanor och vanor, bygga stressrustning, förbättra återhämtning- och sömnkvalitet samt påverka vår förmåga att prestera och leverera när det väl gäller.


Detta med en gnista av humor och några spännande historier från bakom kulisserna i Mårtens minst sagt spännande värld. 

Lina
Lina Hedin

Grundare Add Insight, team- och ledarutvecklare

Om Lina Hedin

Lina berättar mer om vad psykologisk trygghet är, varför det är viktigt och vad du konkret kan göra för att bygga mer psykologisk trygghet.


Psykologisk trygghet innebär ett klimat där vi känner oss trygga att sätta ord på halvfärdiga idéer, dela utmaningar och misstag och ha modet att både ge och ta emot feedback. Utan psykologisk trygghet riskerar vi en farlig tystnad där misstag som kunnat undvikas ändå sker, stressen ökar och möjligheter till lärande och innovation går om intet.

Olof
Olof Röhlander

Inspiratör, föreläsare och författare.

Om Olof Röhlander

Olof Röhlander är mental tränare, författare och Sveriges mest prisbelönte talare! 


Här berättar Olof om vad forskningen om hållbar motivation säger för att vi ska orka i längden och inte bara på kort sikt. En rolig, inspirerande och lärorik föreläsning med personliga exempel kopplat till vetenskap.

Jonas-Bergqvist
Jonas Bergqvist

Ledarskapsutvecklare & Senior Adviser

Om Jonas Bergqvist

Jonas Bergqvist, Ledarskapsutvecklare & Senior Adviser ”All kraft i samma riktning”. Jonas Bergqvist är ett levande bevis på att ledarskapet inte bara behöver vara upphängt på endast en bransch. Han är den modiga ledaren som bytt bransch fyra gånger i ledande befattningar. Jonas berättar inspirerande och med känsla om hur han hittade sitt motto varför han skulle vara ledare.


Det som gör Jonas lite ytterligare intressant och unik är att han under 20 år spelade ishockey på högsta möjliga nivå. 

Ulf-Mazur
Ulf Mazur

CEO Matpriskollen & Kundevangelist

Om Ulf Mazur

Oavsett låg- eller högkonjunktur, blir företag och organisationer så mycket bättre om dom fokuserar på tre enkla områden. Kunderna blir återkommande och medarbetarna får högre engagemang.


Så hur gör dom bästa ledarna för att motivera sina medarbetare till stordåd? Ulf vet och visar vägen. Han tar dig med på en garanterat lärorik och engagerande resa med bilder från hela världen.


Välkommen! 

För att ta del av programmet och boka dina biljetter tillsammans med vår Samarbetspartner Möten & Event / LiveExpo.

Mia Törnblom föreläsning

Mia Törnblom

Mia är en av Sveriges mest efterfrågade inspiratörer med sin gedigna erfarenhet inom självledarskap, konflikthantering och teamutveckling.

Mia Törnblom är en av Sveriges mest kända och efterfrågade inspiratörer. Med en otrolig positiv energi och sitt målande sätt att skapa igenkänning föreläser hon i ämnen som kommunikation, självledarskap, konflikthantering och...

Kalle Zackari Wahlström föreläsning

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström förmedlar glädjen med träning och dess positiva effekter på vår psykiska och fysiska hälsa.

Från reklamare till programledare för träningsprogram i tv. Så kan det gå när inte haspen är på! Kalle Zackari Wahlströms karriärbana har varit krokig, men nu har han äntligen hittat fram till sin grej – träning. I programmet "Svett...

Göran Adlén

Möt Mr. Trendspanare och framtidsvisionären Göran Adlén.

Göran Adlén är en av Sveriges främsta framtidsanalytiker och mest eftertraktade föreläsare. Han talar om vår framtid, digitalisering, kommunikation, och inspirerar allt från små ledningsgrupper till tusentals åhörare. Ibland är...

Fredrik Löfren, AI-expert, robotexpert, föreläsare

Fredrik Löfgren

VR & AI-expert och guldmedaljör inom OS i robotik med häpnadsväckande föreläsningar om framtidens teknik, hot och möjligheter.

Robotar med empati, social kompetens och en bra mycket högre intelligens än människans? Det låter kanske lite läskigt, men enligt robotutvecklaren Fredrik Löfgren är det både realistiskt och en positiv utveckling! Fredrik Löfgren berättar...

Katarina Gospic föreläsning

Katarina Gospic

Katarina vill implementera kunskap om hjärnan i näringslivet och samhället i syfte att främja hälsa, välmående och prestation.

...

Ann Hellenius föreläsning

Ann Hellenius

Ann Hellenius är prisbelönt för sina prestationer inom digitalisering/ledarskap. Hennes föredrag lyfter ämnen som rör framtiden, ledarskap och vikten av att förbättras med hjälp av teknologins utveckling.

Ann Hellenius har jobbat med digitalisering och ledarskap i 20 år och framgångsrikt drivit Stockholms stads arbete för att skapa en smart stad. Idag är hon IT- och digitaliseringschef för Scandic och håller inspirerande föreläsningar om...

Annika Carlsson Kanyama_Athenas talarbyrå

Annika Carlsson Kanyama

Hållbarhetsforskare som brinner för att kommunicera forskning på ett lättsamt och tankeväckande sätt i förhoppningen att bidra till ett mer klimatsmart samhälle. 

...

Colin Moon föreläsning

Colin Moon

Colin Moon är kommunikationsproffs, föreläsare, moderator och konferencier.

Colin Moon bjuder med dig på en resa under vilken du har möjlighet att upptäcka interkulturell kommunikation och affärskommunikation. Hur kommer det sig att människor gör som de gör – och framför allt varför gör DU som du gör? Boka en...

Pelle Sandstrak föreläsning

Pelle Sandstrak

En föreläsning med Pelle är som en berg-och dalbana, det svänger högt och lågt, roligt och smärtsamt

Det här med att vara ”normal” eller ”onormal” är en knivig fråga. Hur är man när man är ”normal”? Pelle Sandstrak är den tidigare ofrivillige ståupparen med Tourettes syndrom som djupdyker i dessa frågor – ska du hoppa i med...

PG Wettsjö föreläsning

PG Wettsjö

Prisbelönta PG Wettsjö tydliggör kopplingen mellan kommunikationens kraft och bästa möjliga presentation och prestation.

Vill du lyssna på en underhållande, innehållsrik och rolig föreläsare? Då är PG Wettsjö rätt person för era behov! PG är en svensk retoriker i världsklass. Han har förmågan att fånga sin publik med fängslande storys, tydliga exempel...

Svep vänster