Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Kristendom

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet kristendom. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Kristendom

  • Kristendomen är en av världens största religioner. Katolicism och protestantism är de mest utbredda grenarna, och utgör huvudreligionerna i största delen av den västliga världen. Kristendomens huvudbudskap finns i Bibeln, och framför allt i det Nya Testamentet.
  • Föreläsningarna om kristendom kan handla om kristendomen och dess roll i dag, dess historia, symbolik, extremistiska grupper eller om religion i allmänhet. De kan också handla om konflikter mellan och inom religioner och mellan religion och det moderna samhället.
  • Föreläsningarna om kristendom kan passa utmärkt till olika förbund och intresseorganisationer, och kan lägga upp till en intressant debattkväll.