Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue
Johan Dahl föreläsning - Föreläsare, författare och förbättrare

Johan Dahl

Föreläsare, författare och förbättrare

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Johan Dahl

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill du ha en mental vitamininjektion? Vill du få dina batterier laddade och skapa resultat i världsklass? Då har du hittat rätt. Johan Dahl är en entreprenör ut i fingerspetsarna med lång erfarenhet och en energi som smittar av sig på alla som möter honom. Han har startat och drivit ett tiotal företag och har över 30 års erfarenhet av ledarskap, kommunikation och försäljning. Boka en Johan Dahl föreläsning och ta del av de bästa tipsen för att skapa bestående resultat!

Johan Dahl startade sitt första företag redan i gymnasiet. Sedan dess har han startat och drivit ett tiotal företag genom både mot- och medgångar. Efter över 30 år i branschen har han personligen hunnit uppleva och identifiera såväl farliga fallgropar som säkra framgångsfaktorer. Under en Johan Dahl föreläsning får du uppleva en talare som med smittande entusiasm delar med sig av sina insikter och metoder för att du ska kunna ta både ditt arbets- och privatliv till nästa nivå.

Förutom entreprenör och föreläsare är Johan Dahl coach, mentor och konsult med expertis inom personlig utveckling, försäljning och kommunikation. Han hjälper säljare att sälja på kundens villkor och företag att utveckla både intern och extern kommunikation med resultat. Han hjälper även privatpersoner med att utveckla ett större självförtroende, bättre självkänsla och andra egenskaper som ökar välmåendet både i privat- och arbetslivet. Johan Dahl har utsetts till “Årets mentor” av Almi företagspartner, ”Årets rådgivare” av Ung företagsamhet och nominerats till ”Stora målpriset”.

Vill du ha ett inspirerande, underhållande och motiverande inslag till nästa kick-off, konferens, kundträff eller utbildning? Då kan du boka en föreläsning med Johan Dahl. Föreläsningarna kan skräddarsys så de passar just dina önskemål och behov. De kan även ges som workshoppar där föreläsning blandas med utvecklande, praktiska övningar.

En Johan Dahl föreläsning är inget tomtebloss. Gnistrandet och sprakandet tar nämligen inte slut, inte ens när föreläsningen är över. Förbered dig på nya tankar och verktyg som ger resultat som håller i längden!

Visa föreläsningar med Johan Dahl

  Johan Dahl föreläsning:
  Sälj mindre – och dubbla din försäljning!

  • Traditionella säljmetoder håller inte längre – så här får du fler och nöjdare kunder utan att det känns ”säljigt”. En föreläsning för alla som vill ha fler och nöjdare kunder.

  Johan Dahl föreläsning:
  Rädd för förändring eller sugen på förbättring?

  • En föreläsning om förändringsprocesser, vad som hindrar oss och hur vi kan se till att det ändå blir som vi vill. För alla som vill skapa bestående förändringar och förbättringar i privat- eller arbetslivet.

  Johan Dahl föreläsning:
  Lagom eller världsklass?

  • Lagom är bäst…eller? En mental och känslomässig vitamininjektion som tänder och sätter fart. Passar alla som vill ha mer energi i livet såväl professionellt som privat.

  Johan Dahl föreläsning:
  Personligt – om personligt ledarskap, personligt ansvar och personlig framgång

  • GDS och FDG. Två förkortningar som står för hela skillnaden både på jobbet och privat. En föreläsning som passar perfekt för alla som vill må bättre och gå bättre. Varning! Föreläsningen kan kraftigt påverka din hälsa!

Referenser

Tack för en suverän föreläsning! Perfekt upplägg med denna superenergi som det avslutades med! Föreläsningen var en 10-poängare, perfekt uppbyggd, med olika tempon och saker som fastnar som man verkligen vill använda.

Emma Norelius, Director of sales, Clarion Hotel Winn

Clarion Hotel Winn

Fantastisk talare och engagerar en hel personalgrupp. Trycker på punkter och spelar på igenkänningsfaktor. Så mycket användbart jag tar med mig efter 3 timmar med dig. Tack!

Sandra Nilsson, Studieförbundet Vuxenskolan Skåneland

Studieförbundet Vuxenskolan

Johan ger massor av lättillgängliga och konkreta tips till alla er som jobbar med att utveckla människor. Med mycket humor och kraftfulla övningar gav han mig en fin insikt i vad jag saknade men också en tro på det jag redan besitter. Kort sagt, Johan levererar kvalitet med råge!

Anders Lundin, Värdegrundsfabriken

Värdegrundsfabriken

Du är så värd det berömmet! Jag njöt av att få ha dig på scenen igår. Du har ett bra och varierande tempo i ditt berättande. Jag gillar verkligen din röst och hur du gör en resa med åhörarna där du började med att plocka ned oss i gruvhålet en stund innan vi slutar i dur och värme.Jag såg hur fnissiga många var i publiken när flyttlådorna skickades runt för att sedan brista ut i gapskratt när filmen gick igång.Gårdagen var en fullpoängare i mina ögon. Jag jobbar mer än gärna med dig och frälser landet från Jante!

Cecilia Adolfsson, Näringslivsutvecklare Gävle Kommun (efter föreläsningen ”Nu flyttar vi Jante”)

Gävle kommun
Skicka en oförpliktande förfrågan på Johan Dahl

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Johan Dahl