Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05
Hans Fahlén - TV-profil, äventyrare och världsresenär

Hans Fahlén

TV-profil, äventyrare och världsresenär

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Hans Fahlén

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Från jorden runt, genom TV-rutan och till tittarnas hjärtan. Programledaren Hans Fahlén har korsat hav och landsgränser, mött människor från alla världens hörn och äventyrat på avlägsna platser. Hemma i Sverige föreläser han om resor och hälsa, modererar och håller i event. Boka ett evenemang med Hans Fahlén hos oss på Athenas!

I TV-programmet ”När och fjärran” hade programledaren Hans Fahlén möjlighet att leva ut och visa upp sina mest äventyrliga sidor. Minnena av honom, resandes jorden runt, är fortfarande tydliga. Under flera år var han en symbol för resande och äventyrande.

Hans Fahlén har haft flera olika uppdrag på TV4, kanalen som blivit något av en hemvist för honom. Förutom att ha inspirerat tittarna i och med medverkandet i ”När och fjärran” har han lett program som ”Spårlöst”, ”Farmen”, ”Fångarna på fortet” och ”Camp Molloy”.

Resande – såklart – är något som Hans Fahlén gärna talar om. Han håller i föreläsningar på temat, föredrag som syftar till att inspirera och ge nya perspektiv på världen i stort och smått. Kanske är detta gnistan du behöver för att själv börja upptäcka?

I sina föreläsningar blottlägger Hans Fahlén också samtidens ideal kring träning och hälsa. Vad menas med att må bra? Ska välmående ha sin grund i tvång och i, stundom, skeva ideal eller ska det bygga glädje och motivation? Åren som puckelpistproffs har gett honom en hel del stoff till föreläsningarna. Kontakta gärna oss på Athenas för att få reda på mer om Hans Fahléns föreläsningar. Han såväl leder som modererar även evenemang.

Visa föreläsningar med Hans Fahlén

  Träning – motivation före plikt

  • Att må bra ska vara så komplicerat, eller? Egentligen inte.
  • I denna föreläsning, en verbal resa genom Hans Fahléns otaliga resor och karriär i skidlandslaget, berättar han om knepen och tricksen för ett ökat välmående. Syftet med föredraget är att du ska återfå och/eller stärka motivationen så att du inspireras till att göra frisk och sund till en livsstil.

  En resa i karriären

  • Samtidigt som Hans Fahlén, i detta föredrag, berättar om sin karriärresa lotsar han dig genom sina jorden runt-äventyr och illustrerar gripande människomöten med hjälp av ett rikligt bildgalleri.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Hans Fahlén

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Hans Fahlén