Laddar innehåll ...

Benny Haag - Skådespelare, föreläsare och författare

Benny Haag

Skådespelare, föreläsare och författare

Benny Haag vet vad som krävs för att göra bestående intryck. Som skådespelare har han nämligen i många år jobbat på heltid med att övertyga och beröra. Han pratar om bemötande och kommunikation, men på ett djupare plan än bara leenden, välstrukna skjortor och fasta handslag. Hur anpassar man sin kommunikation efter den man möter? Hur bemöter man på ett övertygande sätt utan att tappa bort sig själv på vägen? Boka en tankeväckande föreläsning med Benny Haag hos Athenas!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Benny Haag slog igenom på 80-talet i tv-serien Xerxes och jobbade sedan på Dramaten i 14 år. Där gjorde han bland annat 750 föreställningar med monologen “Ondskan”, den mest långlivade uppsättningen i Dramatens – och kanske hela Sveriges – historia. Nu delar han med sig av sina lärdomar från ett innehållsrikt liv både på och bakom scenen.

Vad innebär ett gott bemötande egentligen? Hur får vi andra att verkligen känna sig sedda och uppskattade? Hur får vi fram vårt eget budskap? Benny Haag menar att bemötande är så mycket mer än bara ytan. Oavsett om du ska övertyga någon i kundkretsen, ledningsgruppen, på den internationella konferensen eller hemma vid köksbordet gäller det att ha koll på vem du talar till och varför.

Utöver sitt arbete som skådespelare jobbar Benny Haag som föreläsare och författare. Hans föreläsningar passar medarbetare och ledare på företag, organisationer och kommuner som vill ha verktyg till att kunna bemöta rätt och leverera ett budskap ända fram. Hans omtyckta bok “Makt mod och motstånd” finns även i föreläsningsform.

Kombinationen av skådespelare, livserfarenhet och budskap med substans gör en föreläsning med Benny Haag till något alldeles extra. Boka honom här hos Athenas!

  VADÅ, BEROR DET PÅ MIG?! – En föreläsning om bemötande och kommunikation

  • Men mycket humor och en del allvarliga inslag berättar Benny Haag om värdet av något som vi ofta tar för givet. Med historier från både sitt eget och andras liv får han oss att inse bemötandets otroliga värde, och hur det rätt använt faktiskt kan leda oss in på rätt spår i livet.
  • När Benny Haag pratar om bemötande handlar det om så mycket mer än att bara ha blankputsade skor och ett fast handslag. Han pratar om en världsstjärna som blev bra på det, om en dotter som blev alldeles för bra på det och om en stor ledare som inte ser det som kommer emot honom, utan bara det som är precis bakom. Plus mycket annat som du kan ha stor nytta och glädje av både i arbetslivet och privat.

  Ingenting är möjligt – Om tre livsavgörande misslyckanden

  • Det här är inte en föreläsning om hur du sätter upp mål, presterar mera och blir en lite mer lyckad person. Du får inga handfasta tips om hur du kan bli mer effektiv och du får framför allt inga inspirerande metoder för att bli en vinnare. Det du får är en berättelse om livet. Livet på riktigt.
  • I dagens samhälle ska vi alla ha den högsta lönen, de smartaste investeringarna, de vackraste barnen och den suraste surdegen. De vackraste barnen har vi alla, så klart. Men få av oss har så hög lön som vi tycker att vi förtjänar, vi investerar i köttbullar på charterresan och den där surdegen lär förbli obakad. Men är det så illa egentligen?
  • I den här föreläsningen berättar Benny Haag öppet om tre livsavgörande misslyckanden. De är inte på nivå med soppatorsk eller kallt kaffe, det handlar om mycket, mycket värre händelser i livet. Händelser som är rena personliga katastrofer, men som varit början på något nytt, vackert och stort. Något som inte kan mätas i pengar.

  Makt, mod och motstånd

  • En tankeväckande föreläsning med Benny Haag om alkohol som baseras på hans bok “Makt, mod och motstånd”, monologen “Inte mer än fullt, tack!”, samt upplevelser från ett liv som numera nykter alkoholist.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden