Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Zenmind

Att vara i Zenmind handlar om att vara sitt sanna jag, den inre närvaron. Det är lugnet som infinner sig i att bara finnas. I och med att vårat samhälle är väldigt stressigt, då det är press från kompisar, kollegor eller chefer om att alltid prestera bättre. Samtidigt som allt detta ökar också den mentala ohälsan och allt fler får ångest, depression eller går in i väggen. Boka en föreläsning om ämnet och lär dig hur du hittar ditt inre lugn. Hör av dig till oss på Athenas så hjälper vi dig hitta rätt talare till just ditt event!


Om Zenmind

  • Zenmind handlar om att hitta själens lugn, lugnet i att bara finnas. Många upplever att de blir kreativare, har möjlighet att skapa mer, att livet i sin helhet är fint och värt att leva för.
  • Att vara Zen är att vara lugn, meditera, att hitta insikten med dagen. Zen är ett vagt uttryck och svårt att beskriva, lite som kärlek. Man vet vad det är när man upplever det själv.
  • I föredrag om Zenmind får du djupare och mer förståelse vad det är och hur du kan applicera din på din vardag. Zenmind är ett sinnestillstånd där man kommit ner i varv och känner ett inre lugn, en inre glädje. Vi ger en givande och inspirerande föreläsning som kan hjälpa oavsett i vilket stadie i livet ni är.