Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Youtube

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Youtube. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Youtube

  • Youtube är en populär nättjänst där man fritt kan dela sina videoklipp. Användare på sidan kan ladda upp videor och se, gilla och kommentera andras. Innehållet på Youtube varierar och man kan finna ett brett spektrum av teman. Sidan innehåller allt från nyhetsklipp och filmer till videor på söta djur och vloggar.
  • Youtube möjliggör stor spridning av ens videor, vilket gör sidan populär för många som vill synas i media. Vissa använder Youtube som sin enda kanal, så kallade “Youtubers”. Ofta filmar man då sig själv i olika sammanhang och delar med sig av sin vardag, eller så utför man olika typer av uppdrag.
  • Föreläsningar om Youtube ger närmare inblick i vad sidan har för funktioner, uppbyggning och möjligheter. De ger exempel på hur man kan använda Youtube för att marknadsföra sig själv och sina idéer och kommer in på generella strategier för att synas och höras i sociala medier.