Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Virtual reality

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet virtual reality. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Virtual reality

  • Virtual reality, besläktat med augmented reality, är en datateknik som efterliknar en miljö och får användaren att uppfatta det som att hen befinner sig i denna miljö genom konstgjorda sensoriska upplevelser som känsel, hörsel, syn och lukt. Man kan översätta virtual reality med “artificiell verklighet”.
  • Virtual reality-trenden går sakta men säkert framåt. Målet är att kunna skapa en komplett, övertygande  och “verklig” upplevelse av en konstgjort verklighet.
  • Vad är virtual reality och hur fungerar tekniken? I vilka sammanhang förekommer virtual reality? Vill vi se mer virtual reality i framtiden och i så fall hur? Föreläsningar om virtual reality ger svar på frågor som dessa och många fler!