Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Värdskap

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet värdskap. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Värdskap

  • Jobbar du med kunder eller med gäster? Kollegor eller vänner? Vad spelar det för roll? Skillnaden kallas värdskap – konsten att få människor att känna sig välkomna.
  • Det finns många fördelar med ett gott värdskap i verksamheten. När du ser dina kunder som gäster i stället för kunder kommer du automatiskt att ändra ditt bemötande, vilket kunden i sin tur kommer att märka. Kunden känner sig mer välkommen och får ett ökat förtroende för dig och din verksamhet. Även i mötet med kollegor och samarbetspartners har bägge parter mycket att vinna på ett välkomnande bemötande.
  • En föreläsare som talar om värdskap kan visa hur det kan ta sig uttryck i praktiken och vilka fördelar det kan medföra i din vardag och verksamhet.