Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter

Artikel

Utforska Chat-GPT och AI: Föreläsare som tar dig in i framtidens konversation

Tillbaka till blogg

26. maj 2023

Artificiell intelligens (AI) och naturlig språkbearbetning (NLP) har tagit stora steg framåt och ett av de mest spännande exemplen inom detta område är Chat-GPT. Denna avancerade teknologi för textgenerering har potentialen att revolutionera hur vi kommunicerar med datorer och digitala system. För att fördjupa sig i detta ämne och få en djupare förståelse för dess möjligheter och utmaningar finns det flera skickliga föreläsare att vända sig till.

Fredrik Löfgren är en framstående föreläsare och expert inom AI och digitalisering. Hans föreläsningar om Chat-GPT ger en ingående förståelse för teknologin och dess tillämpningar inom olika branscher. Med sin inspirerande framställning och expertis kan Fredrik Löfgren guida er publik genom de senaste innovationerna inom AI och utforska hur Chat-GPT kan forma framtidens kommunikation.

Andreas Ekström är en känd författare och föreläsare med ett brett intresseområde inom teknik, digitalisering och AI. Hans föreläsningar ger en holistisk syn på Chat-GPT och dess inverkan på samhället. Med en kritisk och reflekterande approach tar Andreas Ekström upp de etiska och samhälleliga frågorna kring AI och utforskar vilka konsekvenser teknologin kan ha.

Aurore Belfrage är en erfaren föreläsare och investerare med fokus på AI och innovation. Med sin djupa kunskap om Chat-GPT och dess tillämpningar ger hon en unik insikt i teknologins affärsmässiga potential och dess roll i att forma framtidens företag och samhälle.

Danica Kragic är en framstående forskare och föreläsare inom robotik och AI. Hennes föreläsningar om Chat-GPT ger en djup förståelse för teknologins underliggande algoritmer och potentialen för att förbättra automatiserad kommunikation och interaktion mellan människa och maskin.

Dessa är bara några exempel på de skickliga föreläsare som finns inom området AI och Chat-GPT. Andra namn att hålla utkik efter inkluderar Judith Wolst, Stefan Hyttfors, Hannes Sjöblad, Linda Johansson, Sofia Thunberg, Johan A Eriksson, David Ståhlberg, Paulina Modlitba, Pontus Wärnestål, Amer Mohammed, Nicholas Fernholm, Göran Adlen, Joakim Jardenberg, Jackie Kothbauer och Niklas Hermansson.

Oavsett vilken föreläsare du väljer kan du vara säker på att du kommer att få en spännande och insiktsfull föreläsning som ger dig en djupare förståelse för Chat-GPT och AI. Dessa experter tar dig med på en resa in i framtidens konversation och utforskar hur teknologin kan påverka våra liv och samhället som helhet.

Ska vi hjälpa dig att hitta den perfekta föreläsaren för ditt evenemang?

Få professionella råd från våra begåvade konsulter och skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.