Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Uppväxt

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet uppväxt. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Uppväxt

  • Vår uppväxt är en kritisk period i vårt liv. Det är i hög grad uppväxten som formar vår personlighet, våra värderingar och reaktionsmönster, alltså hur vi blir som människor.
  • Mycket av det vi upplever i barndomen eller genom tonåren tar vi med oss resten av livet. En uppväxt under trygga förhållanden hjälper oss att bli trygga i oss själva och därför är en bra uppväxt oerhört viktigt.
  • Men vad är en bra uppväxt? Vad är de viktigaste sakerna att tänka på? Vems är ansvaret för uppväxten utanför hemmet, alltså i förskolan och skolan? Vad har uppväxten för betydelse för ens vuxna liv? Och hur hjälper man dem som haft en dålig uppväxt?
  • Föreläsningar om uppväxt ser närmare på ämnet och försöker ge svar på de många relevanta frågorna!