Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Turism

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet turism. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Turism

  • Turism handlar om resor och upplevelser som har skapat en av världens största industrier – turistindustrin. Det är ett område av stor betydelse inte bara för lokala ekonomier och enskilda verksamheter, utan för hela regioner och länder.
  • Här kan du hitta föreläsningar om privata resor, internationella konferenser och affärsresor som vävs samman med den lokala turismen. Turismen är en produkt av allt lättare tillgång till masstransport som har gjort det möjligt för många människor att resa över allt större avstånd.
  • Föreläsarna som talar om turism kan tala om turismen ur ett ekonomiskt, ekologiskt, nöjesmässigt eller kulturellt perspektiv eller så har de själva jobbat inom turistindustrin. Föreläsningarna kan handla om hur man kan främja turismen inom olika regioner och ge inspiration genom att visa hur man har gjort på andra ställen.