Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Trendspaning

Trendspaning, vad är det och vad är det bra för? Att hålla koll på trender har både personliga fördelar likväl som fördelar för företaget. Att veta i vilken riktigt man ska åt eller vilka produkter och varor som är inne vet man vart man ska lägga fokus och kraft. Kicka in profilerna nedan för att se vad de talar om eller hör av dig direkt till oss så hjälper vi dig hitta vad du söker till just ditt event.


Om Trendspaning

  • Trendspaning handlar om att förutse framtidens trender och analysera hur trender uppstår. Det är en form av omvärldsanalys som många organisationer och verksamheter måste förhålla sig till för att vara framgångsrika med sina produkter.
  • Det är många samspelande aspekter som gör att vissa trender uppstår, och det gäller för en trendspanare att vara medveten om dessa drivkrafter i samhället.
  • Föreläsningar om trendspaning ger matnyttig information om vad man bör vara uppmärksam på som trendspanare. De passar verksamheter som vill ha bättre förutsättningar att hänga med i utvecklingen och hålls av några av de mest erfarna på området.