Laddar innehåll ...

Föreläsare om Trender

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet trender. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Trender

  • Trender finns inom alla livets aspekter, allt från tendenser på marknaden och inom affärsvärlden till trender inom mode, musik, konst och kultur. Världen förändras snabbare än någonsin, och analysen av samtidens trender och tendenser är därför ett effektivt och kraftfullt verktyg för att kunna anpassa sig till framtidens utmaningar och möjligheter. 
  • Föreläsningarna om trender och tendenser kan antingen handla om ett specifikt område eller ge en bredare överblick över de stora dragen i samhällets förändringar. De kan handla om tendenser i befolkningen, på arbetsplatser, inom vissa branscher eller i hela världen.
  • Föreläsarna som talar om trender och tendenser kan ta utgångspunkt i framtidsforskningen eller i analyser av utvalda branscher eller organisationer.
  • Föreläsningarna kan vara mycket relevanta för verksamheter inom affärer, mode, design och innovation, eller för företag som helt enkelt vill vara framgångsrika både nu och i framtiden.