Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Trender

Det finns så många trender och det kommer ständigt nya. Det kan vara svårt att hålla koll på allt samt veta vilka trender man ska följa. Boka en föreläsning eller workshop och få stenkoll på vart du håller dig mest uppdaterad och vilka trender som är bra att hålla koll på. Kicka in profilerna nedan för att se vad de talar om eller hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta det som passar kust ditt evenemang.


Om Trender

  • Trender finns inom alla livets aspekter, allt från marknaden och inom affärsvärlden till trender inom mode, musik, konst och kultur. Världen förändras snabbare än någonsin, och analysen av samtidens trender och tendenser är därför ett effektivt och kraftfullt verktyg för att kunna anpassa sig till framtidens utmaningar och möjligheter. 
  • Föreläsningarna om ämnet och tendenser kan antingen handla om ett specifikt område eller ge en bredare överblick över de stora dragen i samhällets förändringar. De kan handla om tendenser i befolkningen, på arbetsplatser, inom vissa branscher eller i hela världen.
  • Föreläsarna som talar om trender och tendenser kan ta utgångspunkt i framtidsforskningen eller i analyser av utvalda branscher eller organisationer.
  • Föreläsningarna kan vara mycket relevanta för verksamheter inom affärer, mode, design och innovation, eller för företag som helt enkelt vill vara framgångsrika både nu och i framtiden.