Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Topprestationer

Många strävar efter topprestationer men det kan tära på en att komma dit. Lite sömn och mycket stress och press från olika håll. Lär dig nå toppen på ett sunt sätt genom en föreläsare genom en av våra talare hos Athenas. Kicka in våra föreläsares profiler eller ring någon av oss på Athenas så hjälper vi dig hitta rätt talare till just ditt evenemang.


Om Topprestationer

  • Det finns många olika sorters topprestationer. Från isdansaren som vinner OS till direktören som lyckas vända sin konkurshotade firma till en succéhistoria.
  • Dessvärre finns inte ett tydligt recept på hur man åstadkommer en topprestation, men kanske kan man lära sig några goda råd som kan hjälpa till.
  • Finns det några tydliga förhållanden eller egenskaper som går igen från topprestation till topprestation? Är det i så fall något man kan arbeta med och mot? Är det realistiskt att förvänta en topprestation varje gång från vissa människor?
  • Föreläsningar om topprestationer försöker gå till botten med detta ämne och ge svar på några av de spännande frågorna.