Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Tonåringar

Tonåringar är inte lätta och det är inte lättare att vara en. Det är identitetskris, passa in, vänner och relation, en blandning av att vara cool och inte bry sig men också prestera i skolan. Det är en komplicerad tid med olika faser och mycket känslor. Kolla in våra profiler för att se vad de talar om eller hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta rätt talare till just ditt evenemang.


Om Tonåringar

  • I gränslandet mellan barndom och vuxenliv händer det mycket. Kroppen förändras och hormonerna svallar – samtidigt som man ska försöka klura ut vem man är och vad man vill bli när man blir stor. Dessutom dyker det upp nya frestelser i form av tobak, alkohol och droger, och när de blandas med ett outvecklat omdöme kan det bli lite stökigt.
  • Föreläsarna som talar om tonåringar vet hur utmanande tonåren kan vara – både för tonåringen själv och för föräldrar, lärare och ungdomsledare. De är experter på kommunikation ungdomar och vuxna emellan, och kan ge massor av värdefulla tips och redskap för att ni ska kunna ha en bra relation genom den här kritiska perioden.
  • Föreläsningarna om tonåringar kan rikta sig både till tonåringarna själva eller till föräldrar och de som arbetar med åldersgruppen. De kan bland annat hållas på skolor, fritids- och ungdomsgårdar, idrottsföreningar eller på institutioner som arbetar med nyanlända unga invandrare.